O Speranta Pentru Fiecare!

Movie time

 Educatie si socializare inseamna, in zilele noastre, inclusiv urmarirea unui film bun, bogat in invataminte, care sa lase o ampreunta pozitiva in sufletele celor ce-l urmaresc. Exact asta s-a intamplat, recent, pentru 100 de copii proveniti din centrele de plasament din judetul Timis. La initiativa DGASPC Timis si cu sprijinul unor parteneri dornici sa ajute si sa se implice, printre care s-a numarat si Asociatia Elpis, cei 100 de copii au fost oaspeti de onoare ai Iulius Mall Cinema City, o sala intreaga fiindu-le rezervata lor, iar un film special fiind pregatit pentru vizionare.

A fost o experienta unica, bogata in emotii pozitive, mai ales dat fiind faptul ca multi dintre copii (majoritatea proveniti din familii sarace) traiau pentru prima data aceste experiente, respectiv vizitarea Mall-ului sau chiar vizionarea unui film in format 3D. Mai mult, pentru ca experienta sa fie completa, Asociatia Elpis le-a oferit tuturor cate un meniu complet, format din suc si pop-corn. 

Bucuria copiilor a fost fara margini, multi dintre ei multumindu-ne, ulterior, atat… live, cat si pe paginile de socializare. Si pentru noi a fost o experienta deosebita si promitem sa o repetam cat de curand.

Nici un comentariu.

Nici un comentariu.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.