O Speranta Pentru Fiecare!

Talent fără frontiere

Când ai talent… ai talent.  Îl educi, îl “creşti” şi încerci să faci în aşa fel încât să devii şi mai bun şi să arăţi oamenilor cât de multe lucruri poţi să faci, încerci să fii un model. Cam aşa este Flavian Glonţ, un proaspăt prieten al Asociaţiei Elpis, devenit celebru datorită talentului său. Poate că, cei mai mulţi dintre voi îl ştiţi drept băiatul cu cubul Rubik, câştigătorul ediţiei din 2015 a emisiunii „Românii au talent.” Atunci, a lăsat o ţară întreagă muta de uimire datorită talentului, îndemânării şi tenacităţii sale.

Între timp, Flavian a continuat să-şi cultive talentul şi a reuşit să uimească şi publicul de la „Britain’s Got Talent 2016”. De asemenea, a făcut mai multe călătorii prin ţară, oferindu-le românilor mai multe demonstraţii, în diverse oraşe din ţară.

Acum, el este pregătit pentru un nou nivel şi… pentru un nou continent. Mai exact, este pregătit să treacă peste munţi şi oceane şi să ajungă în America, la celebra emisune „America’s Got Tallent 2017”. Practic, această mare dorinţă a lui Flavian, de a-şi încerca şansele şi dincolo de ocean, a fost cea care ne-a adus aproape de el. Pentru că, aflând despre intenţia lui Flavian, am colaborat cu compania Rolling, căreia îi mulţumim pentru implicare, care ne-a ajutat să îl susţinem. Concret, compania Rolling i-a oferit banii necesari pentru obţinerea vizei de intrare în USA, pentru plata biletelor de avion dus-întors şi pentru cazarea la hotel, pe parcursul audiţiilor. Suntem convinşi că talentul său deosebit nu va rămâne neremarcat de juriul acestei emisiuni şi că Flavian va reveni în ţară cu veşti bune. Ne bucurăm pentru că putem să susţinem oamenii talentaţi şi să-i ajutăm să-şi îndeplinească visele!

Succes Flavian! Eşti un om deosebit, un român care face cinste ţării sale dincolo de hotare.

Nici un comentariu.

Nici un comentariu.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.