O Speranta Pentru Fiecare!

Concept

CE VA PROPUNEM

Achizitionarea de consumabile pentru imprimante inkjet, laser si copiatoare prin intermediul parteneriatului dintre Sky Group si Asociatia ELPIS, contribuind astfel automat, fara un efort financiar, la strangerea de fonduri destinate cazurilor sociale pe care le administreaza asociatia noastra.

Consumabilele pentru imprimante sunt produse de larg consum, folosite zilnic de orice companie, indiferent de marimea ei, de cele mai multe ori procurarea lor de la diversi furnizori intrand in atributiile managerului IT.

Consumabilele pentru imprimanta marca Sky Print sunt produse care confera un nivel calitativ exceptional, fiind atestate atat de multiplele certificari pe care compania si produsul le detin, cat si de recomandarile unor importante firme nationale si internationale cu care lucreaza in acest moment, oferite la un pret mult mai mic decat al producatorului echipamentului.

CUM FUNCTIONEAZA ACEST PROIECT

Sky Group cedeaza un procent de 10% din cifra de afaceri realizata prin intermediul acestui parteneriat Asociatiei ELPIS, iar dvs. nu trebuie sa faceti altceva decat sa achizitionati ceea ce achizitionati de obicei de la diversi furnizori, cu diferenta ca, in acest mod, aveti siguranta si satisfactia ca realizati si o fapta buna, fara a face rabat de la calitatea produselor si totodata beneficiind de economii substantiale la buget.

Toate informatiile referitoare la cele 10 procente aferente achizitiei dvs. vor fi postate intr-o sectiune speciala la care vor avea acces toti participantii la acest proiect, pentru a putea urmari direct cum se vor construi bugetele pentru campaniile sociale – se asigura astfel o transparenta maxima si o confirmare a eficientei acestei Asociatii.

Totodata, pentru cei interesati de deducerea taxelor datorate statului conform legii 448/2006 privind protectia persoanelor cu dizabilitati, se pot realiza economii importante, in cazul in care optati pentru o astfel de varianta existand posibilitatea ca achizitiile sa se faca prin Unitatea Protejata Invingatorul – partener in acest proiect.