O Speranta Pentru Fiecare!

Parteneri

PARTENER PRINCIPAL:

Sky Group este una dintre companiile romanesti de top ce activeaza in domeniul productiei, importului si distributiei de consumabile pentru imprimante inkjet si laser: specializata in furnizarea de cartuse remanufacturate si compatibile pentru o plaja larga de imprimante (HP, Canon, Samsung, Xerox, Lexmark, Brother, Olivetti), compania produce si o gama proprie de consumabile, care s-a afirmat in peisajul de profil prin calitatea superioara oferita, eficienta tiparului si confirmarea celor mai pretentioase asteptari ale clientilor.

Prin inovatie, eficienta si dinamism, compania a devenit lider de piata in vanzarile realizate in cadrul licitatiilor publice organizate in S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achizitii Publice), a creat o retea de distributie de peste 1000 de computer shop-uri in intreaga tara (printre consumatorii finali numarandu-se institutii de stat, directii administrative, agentii nationale, banci, dar si companii mari din sectorul privat: Metro Cash & Carry, Napolact, Zentiva etc.) si o stransa legatura cu parteneri din Europa, Statele Unite si Asia – in alte cuvinte, a reusit sa dezvolte si sa impuna un brand de succes.

Sky Group singura companie din Romania care a dezvoltat un departament CTC (Control Tehnic de Calitate), care testeaza pe echipament fiecare produs individual, conform standardelor OEM, inainte de a fi pus pe piata, dar si singura care are dreptul de a certifica produsele din punct de vedere al performantelor de printare ISO si care lucreaza cu un sistem integrat CRM dezvoltat intern. Toate produsele sunt insotite de certificate de calitate si garantie, cu foi de test care le atesta performanta. Mai mult, pentru cartusul original marca Sky Print, se ofera si o garantie de reparatie sau inlocuire a echipamentului clientului. Furnizorii sunt atent selectionati din randul marilor producatori mondiali, iar fabrica detine numeroase certificari care consolideaza angajamentul de excelenta in calitate.

ALTI PARTENERI:

Firma de traditie din sectorul pasmanterie-tesaturi inguste, cu capital privat 100% romanesc, SC Pasmatex SA Timisoara produce: panglici, benzi, elastice tesute si tricotate, articole imprimate, chingi elastice si rigide, etichete tesute si imprimate, benzi perdele, scai si astrahan.

Consiliul Judetean Timis (parteneriat in curs de finalizare)