O Speranta Pentru Fiecare!

Recunostinta

 Andrea este o tanara deosebita. Este unul dintre copiii pe care Asociatia Elpis ii ajuta sa-si continue studiile, sprijinindu-i, luna de luna, cu plata cheltuielilor necesare pentru internat, cantina si rechizite. Sunt numerosi copii aflati in aceasta situatie: majoritatea proveniti din mediul rural, din famillii defavorizate, care, din ratiuni financiare, nu-i pot ajuta sa-si continue studiile, sa mearga la un liceu sau la o scoala profesionala. Din fericire, pe unii dintre ei avem posibilitatea sa-i ajutam, dorinta lor, aceea de a-si continua studiile, rezonand cu crezul nostru – acela ca investind in educatie investim in viitorul copiilor, al societatii noastre.

Ne bucuram din suflet ca putem sa o ajutam pe Andrea si pe ceilalti tineri si, in masura posibilitatilor, vom ajuta si alti copii sa-si continue studiile, sa mearga inainte pe drumul lor si sa-si urmeze visele.

Gestul Andreei, de a ne transmite o scrisoare, in preajma Craciunului, ne-a emotionat pe toti si ne-a adus lacrimi in ochi. Cuvintele sunt prea putine pentru a exprima bucuria noastra ca, iata, avem dovada ca facem o treaba buna. Multumim, draga Andrea, si-ti dorim sa ai un viitor luminos si sigur!

Cu drag, echipa Elpis

Nici un comentariu.

Nici un comentariu.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.