O Speranta Pentru Fiecare!

Copiii defavorizati au avut Sarbatori Fericite cu sprijinul Asociatiei ELPIS

La inceputul lunii decembrie, Asociatia ELPIS a facut o fapta buna de Sarbatori si a adus bucurie in casele unor copii defavorizati din satele izolate din judetul Timis. In urma unei campanii desfasurate in luna decembrie, am oferit pachete cu jucarii, haine, dulciuri si alimente de baza, pe care le-am dus copiilor sarmani.

Astfel, Mosul s-a plimbat cu sania pe patru roti prin sate cu ulite indepartate si case de chirpici, daruindu-le copiilor mai putin norocosi sentimentul ca exista o speranta pentru fiecare!

Pachetele cu jucarii, haine si dulciuri au fost impartite si sortate pe grupe de varsta si categorii: fetite/baieti. Din case care stateau sa cada, cu acoperisuri improvizate au aparut copii de toate varstele, timizi, dar bucurosi de vizita neasteptata a Mosului.

Multumim SKY GROUP, datorita careia Asociatia ELPIS a luat nastere ca si proiect si astfel dorinta de a-i ajuta pe cei cu care viata a fost mai putin darnica si de a le oferi o speranta s-a implinit.

Nici un comentariu.